I dalje bez letova Niš - Podgorica

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje bez letova Niš - Podgorica

Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ni danas nisu krenuli avioni za Podgoricu iako je to bilo najavljeno, a kao razlog se navodi to što nisu podešeni uređaji kontrole leta za navigaciju.

Na sajtu niškog aerodroma je saopšteno da će avionski saobraćaj sa Podgoricom, prekinut u sredu uveče zbog tehničkih problema na aerodromu u Nišu, biti obnovljen od utorka, 16. novembra.

Ranije je bilo najavljeno da će to biti učinjeno danas.

"Najavljena kalibracija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (podešavanje) novih navigacionih uređaja Kontrole letenja na aerodromu 'Konstantin Veliki' u Nišu, nije izvršena i biće otkazani letovi crnogorske aviokompanije "Montenegro Airlines" do 16.novembra", navodi se na sajtu niškog aerodroma.

Sa niškog aerodroma obustavljen je proteklog meseca let ka italijanskom aerodromu Forli, nakon što su grad Niš i lou kost kompanija "Vind džet" raskinuli ugovor o saradnji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I DALJE BEZ LETOVA NIŠ - PODGORICA

Izvor: Kurir, 13.Nov.2010

NIŠ - Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ni danas nisu krenuli avioni za Podgoricu iako je to bilo najavljeno, a kao razlog se navodi to što nisu podešeni uređaji kontrole leta za navigaciju..NIŠ - Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ni danas nisu krenuli avioni za Podgoricu iako je to...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.