Izvor: Medijski istraživački centar, 10.Apr.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Zeleni u Preokretu

Zelena ekološka partija – Zeleni priključila se kaliciji Preokret za izbore na loklanom nivou u Nišu.
'Koalicija Preokret jedina je demokratska opcija koja razume naše stavove u vezi sa zaštitom životne sredine. Zajedničkim snagama založićemo se za zaštitu životne sredine i ekologiju', rekao je predsednik gradskog odbora Zelenih Vladimir Genić.
LDP i Zelena ekološka partija već imaju koalicioni sporazum na republičkom nivou, a u Nišu će Zeleni učestvovati sa 3 predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << na izbornim listama koalicije Preokret.
Jednog predstavnika imaće na listi kandidata za odbornike gradske Skupštine i po jednog u opštinama Medijana i Pantelej.
'Probaćemo da posle 6. maja zajedničkim snagama vratimo komisiju koja je svojevremeno funkcionisala kao skupštinsko telo za zaštitu životne sedine', rekao je menadžer LDPa Predrag Jelenković.
Zeleni u Nišu postoje od 2011. godine i za sada imaju 400 članova.
 

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Povezane vesti

Ranđić: Posledica nedostatka dijaloga

Izvor: Studio B, 10.Apr.2012

Prvi na listi „Čedomir Jovanović-Preokret" za gradske izbore u Beogradu Dejan Ranđić izjavio je danas da je neprihvatljiva reakcija građana u Resniku koji su se sukobili sa policijom zbog naseljavanja Roma...On je ocenio da su incidenti posledica atmosfere koja se oko ovog problema stvara godinama...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.