Humanitarni turnir u pokeru

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir u pokeru

Kako bi se prikupio novac potreban za izradu audio knjige “Vetrovi zla” niškog pisca Branislava Jankovića, koja je namenjena slepim i slabovidim osobama, u Nišu će u nedelju 18. oktobra biti održan humanitarni “Texas Hold’em” turnir.

Pravo na učešće stiče se uplatom kotizacije od 1.500 dinara neposredno pre početka turnira, ali će osim igrača svi ljudi dobre volje moći da svoje novčane priloge ubace u kutiju.

Igra će se odvijati na 4 stola uz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mogućnost doplate, po zvaničnim pravilima sportskog pokera. Obezbeđeno je piće za igrače, a najboljem će pripasti pehar - kažu organizatori.

Turnir, koji organizuju Rotarakt i Rotari klub Niš-Medijana, biće održan od 17 sati u "Cubo club"-u (Balkanska 2).

Inače, prošle godine je na prvom humanitarnom turniru prikupljeno 35.000 dinara za Andreju Stevanović koja boluje od retkog oboljenja kostiju te su joj je neophodne operacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.