Humanitarni koncert u Nišu za decu iz Doma “Duško Radović” 

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2023, 12:32

Humanitarni koncert u Nišu za decu iz Doma “Duško Radović” 

Jednočasovnim humanitarnim koncertom Udruženja Porodična filharmonija u Oficirskom domu u subotu, 9. decembra od 18:30 prikupljaće se novčani prilog za štićenike Doma “Duško Radović” iz Niša.

Organizatori navode da su povod humanitarnog koncerta njihova želja da deci iz Doma ulepašaju novogodišnji praznici, koji su, kažu idealna prilika za darivanje, kao i to da prirede Nišlijama raznovrstan i pažljivo biran umetnički program.

Učestvovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Hor Osnovne škole “Stefan Nemanja”, Emilia Anastasijević sviraće violinu, pevaće Jakov Mladenović iz Udruženja Dan, temu iz filma Hari Poter izvešće učenice 5. razreda Nađa Radenković i Mina Gušić, dok će učenica 7. razreda Dorotea Milošević izvesti pesmu Daire grupe Smak - navode organizatori.

Organizatori takođe najavljuju i plesnu tačku Teatro Dance studija, ali i muzički nastup Centra Pejić, a prisutni će moći i da se fotografišu sa animatorima Klovnic Zizi. Navode da pored prilike da budu humani, Nišlije mogu da podrže umetnost, kojom se, kažu, razvija empatija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.