Hitovi benda Depeche Mode u klubu Feedback

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitovi benda "Depeche Mode" u klubu "Feedback"

Večeras od 22 sata u niškom klubu “Feedback” nastupiće četvoročlani sastav “Devotion” iz Niša, koji izvodi pesme grupe “Depeche Mode” kao njiihov tribjut bend.

Kako kažu članovi ovog sastava, na njihovom repertoaru nalaze se pesme iz svih “era” kroz koje je prolazio “Depeche Mode” u toku višedecenijskog postojanja, kao bend koji se stalno razvija.

Postavka benda je osmišljena tako da se neki od elemenata pesama puštaju na matricu preko koje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dolaze vokali i lajv instrumenti - kažu iz grupe “Devotion”.

Ovaj bend nastao je 2012. godine, a godinu dana kasnije je na internet takmičenju “Be a Depeche Mode” imao najviše glasova. Ove godine je nastupao na “Bansko jazz festivalu” u Bugarskoj.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na ulazu u “Feedback” po ceni od 150 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.