„Hipokrizija“ u Galeriji „Ram art“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Feb.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Hipokrizija“ u Galeriji „Ram art“ (VIDEO)

U galeriji “Ram art” do 25. februara možete pogledati izložbu “Hipokrizija” mlade umetnice Jelene Cvetković. Postavku čine veliki forrmati, a glavni motiv na slikama su klovnovi .
“Živimo u vreme ”kraljeva” i “dvorskih luda”, cirkusa i klovnova, i uz vekovni moto “Hleba i igara”, dobro je kada slikar prepozna vreme u kome živi i to vreme prenese na platno. Tako ostaje dokument vremena generacijama koje dolaze, rekao je o stvaralaštvu Jelene Cvetkovič – Aleksandar Blatnik.
Jelena Cvetković završila je Fakultet umetnosti u Nišu na Odseku slikarstvo 2011. godine, trenutno je na doktorskim studijama u Beogradu.Planova ima mnogo, prvi je da se okončaju doktorske studije u klasi profesorke Tijane Fišić, uz još mnogo rada i samostalnih izložbi. Izložba “Hipokrizija” biće u galeriji “Ram art” do 25.februara.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.