Havarija na toplovodu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija na toplovodu u Nišu

Deo Bulevara Nemanjića i pojedine ulice u naselju Trošarina ostali su bez daljinskog grejanja zbog havarije koja se dogodila oko podneva.

Kako saopštavaju iz niške Toplane, njihove ekipe su na terenu, rade na otklanjanju kvara, a očekuju da će havarija na toplovodu biti sanirana i grejanje normalizovano do 20 sati.

Bez isporuke toplotne energije ostali su korisnici na Bulevaru Nemanjića (od broja 80 do 107), kao i sledeće ulice: Drugog Ustanka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 19-23, Doktora Milenka Hadžića 4, Francuska 4 i 6, Ljubomira Nikolića 13-19 i Generala Šturma 1-7.

Ukoliko ostali korisnici imaju probleme sa grejanjem, kažu u Toplani, mogu ih prijaviti kol-centru na broj 018/4239188.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.