Grupa “Fish in oil” sredinom novembra svira u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa “Fish in oil” sredinom novembra svira u Nišu

Poznati kao jedan od ovdašnjih najkvalitetnijih croossover sastava, Fish in oil održaće koncert u Nišu, u petak, 15. novembra, u klubu Feedback sa početkom od 22 sata. Po najavi, te večeri će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom Sve će biti u najboljem redu.

Fish in oil su niškoj publici poznati po nastupima na Nišville jazz festivalu, kao i sa par samostalnih upečatljivih koncerata.

Da ovo obećavajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veče za muzičke sladokusce protekne “u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ Loptica, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set) - navode organizatori.

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa Fish in oil je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih tridesetak godina sveprisutni na domaćoj sceni.

Grupa izvodi instrumentalnu crossover – jazz fusion muziku na tragu bluzu, rokenrolu, surfu, etno muzici, fri džezu, filmskoj i pozorišnoj primenjenoj muzici, pa čak i pank roku u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca - objašnjavaju organizatori.

Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović –gitara.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima još nije saopštena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.