Gran-pri grupi Constantine na Beogradskim horskim svečanostima

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran-pri grupi "Constantine" na Beogradskim horskim svečanostima

Za najbolje izveden program u celini vokalni sastav Constantine iz Niša dobio je Gran-pri na drugom Međunarodnom festivalu Beogradske horske svečanosti (BEHOS), a za izvođenje svetovnog programa i zlatnu medalju.

Gran-pri i zlatna medalja; foto: Constantine

Grupa iz Niša je nastupala u takmičarskom delu u kategorijama duhovne i svetovne muzike, a za svoj nastup okitila se dvema nagradama. U niškom sastavu su zadovoljni, kako kaže jedan od članova Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stanković.

Ono što je zanimljivo reći, vokalna grupa Constantine je već 2020. godine zakazala celovečernji koncert u okviru narednog festivala BEHOS kao sveukupni pobednik ovogodišnjeg takmičenja - kaže Bojan Stanković.

Pored niške grupe, nastupali su horovi iz Loznice, Pule, Sarajeva, Banja Luke i Beograda.

Članovi vokalne grupe Constantine su Dalibor Marković, Mario Petrović, Ivica Stojanović, Bojan Stanković, Aleksandar Stefanović, Miloš Gavrilović, Marko Milanović, Miodrag Perović, Dimitrije Pančić, Ilija Stojadinović i Ivan Stojanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.