Gradski derbi u futsalu u hali OŠ Mika Antić

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski derbi u futsalu u hali OŠ "Mika Antić"

Kalča i Vinter sport, dva niška predstavnika u najjačoj futsal ligi Srbije, odmeriće snage u četvrtak, 21. novembra u sali niške Osnovne škole "Mika Antić". Utakmica 8. kola Prve lige trebalo je da se igra tokom vikenda, ali je odložena zbog bolesti brojnih igrača Vinter sporta.

Gradski derbiji, posebno između ova dva tima, uvek nose neizvesnost i imaju posebnu draž. Ipak, ovako jak, sudeći po pozicijama na tabeli, poslednji put viđen je pre 5 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godina. Kalča je peti na tabeli, ima 3 poraza i 4 pobede, dok je Vinter sport treći, sa jednom pobedom više.

U Kalči kažu da su susret želeli da odgode što je moguće više, kako bi se igrači gradskog rivala potpuno oporavili, pa i po cenu da se dogodi situacija kakva je sada, odnosno da se igra na jednu od najrasprostranjenijih slava - Aranđelovdan.

Formalni domaćin susreta je Kalča, a početak je zakazan za 20:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.