Izvor: RTV 5, 21.Sep.2012, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradske vlasti nastavljaju saradnju sa Montenegro Erlajnsom (video)

Avioni “Montenegro erlajnsa”, nastavljaju da lete sa niškog aerodroma “Car Konstantin”, i to do proleća 2013. godine, kada ističe ugovor sa ovom kompanijom. To je dogovoreno na sastanku sa predstavnicima crnogorskog avioprevoznika, koji su zbog dugovanja koja datiraju još iz februara meseca, pre nekoliko dana obustavili prodaju karata. Nakon vansudskog poravnanja i dogovora da grad Niš vrati novac “Montenegro erlajnsu”, njihovi avioni, ponovo će leteti sa niškog aerodroma. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 <<
A dok sa jedne strane, pregovori sa investitorima i stranim kompanijama, Nišlijama i gradu idu na ruku, sa druge, neki pregovori i dogovori, nisu se makli sa mrtve tačke. Ostala su samo obećanja, kao što, izgleda, i akvapark koji je italijanska kompnija “Italnis” trebalo da sagradi na Loznom kalemu, ostaje samo fantazija. Rok od 15 dana koji su italijani, na zadnjim pregovorima sa gradom izdejstvovali, istekao je, a od obećanih miliona koji su dužni da plate, još uvek ni traga.
U Direkciji za izgradnju grada potvrđuju da novac nije uplaćen, ali da će sačekati da prođe vikend, jer kako kažu, uvek postoji mogućnost da pošta kasni, a nakon toga će preduzeti potrebne korake. Do komentara predstavmika “Italnisa”, Bojana Stanisavljevića, nismo uspeli da dođemo, jer njegov lični broj, poznat redakciji Televizije 5, više nije u funkciji.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.