Gradonačelnik o paljenju automobila: Policija će me obavestiti kad ima rezultata

Izvor: JužneVesti.com, 15.Avg.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik o paljenju automobila: Policija će me obavestiti kad ima rezultata

Prvi čovek grada Niša Darko Bulatović navodi da ga je načelnik Policijske uprave u Nišu Slaviša Virijević obavestio o novim paljenjima automobila, kao i da će ga vrlo brlo obavestiti da “šta se zapravo dešavalo”, a to sve zavisi od dalje istrage.

Novi talas “automobila u plamenu” zahvatio je Niš ovog vikenda, izgorela su još 3 automobila, a gradonačelnik nije komentarisao ovaj gorući bezbedonosni problem grada, rekavši da je to “posao državnih organa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se bave tim pitanjima”.

Ono što u ovom trenutku mogu da vam kažem da jesam informisan o tome od načelnika SUP da su se desili ti događaji i da se sprovodi istraga i da će vrlo brzo i mene informisati kao gradonačelnika šta se zapravo dešavalo, a zavisno od postupka istrage koji se vodi - rekao je Bulatović.

Za jučerašnju najavu direktora policije Vladimira Rebića o većem prisustvu policije na ulicama Niša dok se ne rasvetle ovi piromanski zločini koji su uzmemirili javnost i građane, gradonačelnik je iskoristio da kaže da “u potpunosti podržava državu u rasvetljavanju događaja i prevenciji novih paljenja”.

Podsetimo, jedan auto zapaljen je u subotu izjutra u naselju Duvanište u Nišu, a 2 su izgorela u Mokranjčevoj ulici u nedelju na ponedeljak. To je izazvalo uznemirenje javnosti, pa je reagovao i direktor policije Vladimir Rebić, sazvavši sastanak svih policijskih načelnika i obećao veće prisustvo policije na ulicama i rešavanje zločina.

Ova 3 paljenja nastavak su crne serije izgorelih automobila u Nišu vezanih za drugu polovinu prošle i početak 2018, kada su gorela vozila "običnih" građana, ali i vozila političkih funkcionera i policijskih službenika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.