Gradonačelnik Perišić: Letovi sa niškog aerodroma najverovatnije od novembra (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Jul.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Perišić: Letovi sa niškog aerodroma najverovatnije od novembra (VIDEO)

Ukoliko Grad postigne dogovor sa nekoliko lou kost kompanija i ispuni određene uslove, niški aerodrom bi već od novembra mogao da ponudi nove letove, najavio je gradonačelnik Niša prof. Dr Zoran Perišić gostujući u emisiji “Reč po reč” sa Lorom”. Pored toga on je najavio i otvaranje fabrike Džonson elektrik sredinom septembra kada će i prvih 250 radnika dobiti posao.
Gradonačelnik Perišić je rekao da grad već duže vreme pregovora i da se razmatraju nacrti ugovora sa nekoliko lou kost kompanija koje bi bez subvencija letele sa niškog aerodroma. Da bi se to ostvarilo, neophodno je da se ispune uslovi kao što su poboljšanje vidljivosti, da se mehanizam sletanja na pistu duplira, ali I da se nabavi još jedno vozilo za odleđivanje čiji bi remont, kako kaže perišić, finansirala Republika.
Perišić je najavio I skoro otvaranje fabrika Džonson Elektrik u Nišu i Leoni u Malošišti gde će značajan broj naih sugrađana pronaći zaposlenje.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.