Gradonačelnica Niša o poskupljenju prevoza: Nadam se razumevanju sugrađana

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2022, 13:15

Gradonačelnica Niša o poskupljenju prevoza: Nadam se razumevanju sugrađana

Zato što je cena benzina skočila, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da su bili prinuđeni da povećaju cene gradskog i prigradskog prevoza i nada se da će takvu odluku građani razumeti. Štab za vanredne situacije će, kako je rekla, danas staviti van snage rešenje da se u autobusima ne upotrebljava klima zbog korone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Klime u autobusima ponovo počinju da rade, cene karata diktira situacija na tržištu

Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2022, 08:47

NIŠ..Nalog Štaba za vanredne situacije da se  klime zbog korone ne uključuju u autobusima gradskog prevoza biće ukinut i klime će ponovo biti uključene što će sugrašanima prevoz u letnjem periodu učiniti komfornijim, najavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski...“Štab za vanredne...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.