Građani najavljuju blokade Čamurlijskog puta u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2022, 12:16

Građani najavljuju blokade Čamurlijskog puta u Nišu

Zbog brojnih saobraćajnih nezgoda i nesreća i nereagovanja nadležnih, stanovnici Čamurlije u Nišu najavljuju da će od srede, 18. maja, svakog dana blokirati Čamurlijski put od 18 do 19 sati. Kažu da su više puta tražili ležeće policajce i signalizaciju, ali da se sve završavalo obećanjima nadležnih.

Nezadovoljstvo i strah, kažu meštani, kulminirali su kada je 10. maja na tom putu automobil oborio 15-godišnjeg dečaka, koji je teže povređen.

Tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su dan kasnije imali sastanak sa rukovodstvom Opštine Crveni Krst i zahtevali postavljanje signalizacije i ležećih policajaca u roku od sedam dana.

Kako još uvek radova nema, najavljujemo blokadu saobraćaja 18. maja od 18 sati na Čamurlijskom putu u trajanju od 60 minuta, svakodnevno, do ostvarivanja našeg zahteva - poručuju žitelji.

Dodaju da su više puta molili nadležne da reaguju zbog više lakših i nekoliko težih udesa sa smrtnim ishodom, za koje navode da su izazvani brzom vožnjom.

Upozoravali su, kažu, na povećan intenzitet saobraćaja, koji je nastao izgradnjom poslovnih objekata na tom potezu poslednjih godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.