Izvor: RadioCity.rs, 27.Nov.2020, 18:50

Građani bi mogli da plaćaju vodu i kanalizaciju preko Objedinjene naplate

Građani koji ževe u zgradama već dugo ne dobijaju poseban račun za vodu i kanalizaciju. Ukoliko odbornici budu usvojili tu odluku, i građani koji žive u kućama svoje račune plaćaće na jednom mestu.
Vodovod i Objedinjena naplata bi trebalo ugovorom da regulišu preuzimanje zaposlenih, opreme, kao i sve ostalo što je neophodno. Procenat naknade koju će preduzeće Naissus plaćati Objedinjenoj naplati biće smanjen. To je odluka koju je Veće usvojilo u ovom trenutku.
Razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << za objedinjenje računa je, kako navode iz Grada, to da izađu u susret građanima, kao i nepovoljna epidemiološka situacija. Ukoliko ova odluka bude počela da se primenjuje naredne godine, neće važiti za pravna lica.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.