Grad obećava da će završiti vodovod i kanalizaciju u naselju Šljaka

Izvor: RadioCity.rs, 18.Nov.2020, 17:38

Grad obećava da će završiti vodovod i kanalizaciju u naselju Šljaka

"Voljni smo da završimo započetu izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže u naselju Šljaka gde živi oko 2.000 ljudi i na taj način posle puno vremena rešimo njihove probleme", rekla je Sotirovski u poseti ovom naselju. Ona se, obilazeći naselje, upoznala sa ulicama u kojima nema vodovodne i kanalizacione mreže, kao i sa neasfaltiranim ulicama.

Kada je reć o postojećim problemima, izjavila je da će grad završetak započetog rešavati u najkraćem mogućem roku, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << izgradnja nove vodovodne i kanalizacione mreže i pitanje rekonstrukcije ulica morati da sačekaju narednu godinu i početak građevinske sezone.
Podsetimo, meštani Šljake su se još 2013. godine prvi put obratili nadležnima sa problemom neispravne pijaće vode. Tada su intervencije na mreži zbog havarija i isključenja bile svakodnevica, ali Vodovod i Direkcija za izgradnju nisu imali novca da taj problem reše. Više puta su dobijali obećanja od čelnika grada, ali su vodovod i kanalizaciju dobile samo pojedine ulice. Zbog toga su 2018. protestovali, a bivši gradonačelnik Drako Bulatović obećao je da će 2019. rekonstrukcija biti gotova. Do kraja njegovog mandata to se nije desilo. Da li će i kada nova gradska vlast rešiti probleme kako je obećala Sotirovski, ostaje da se vidi.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.