Grad kupio zgradu u centru Niša za Galeriju i druga javna preduzeća

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad kupio zgradu u centru Niša za Galeriju i druga javna preduzeća

U kući koja se nalazi u Ulici Generala Milojka Lešjanina 39, u samom centru Niša, koju je Grad za skoro 2 miliona evra kupio od vlasnika firme “Monikom”, ubuduće bi, ako se ovaj predlog usvoji na sednici Skupštine, mogla da bude smeštena Galerija "Srbija" koja je nedavno ostala bez svog prostora, ali i druga niška javna preduzeća.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grad kupio zgradu u centru za Galeriju savremene umetnosti

Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2017

NIŠ..Galerija savremene likovne umetnosti  u Nišu do kraja godine mogla bi da se useli u novi prostor u ulici Generala Milojka Lešjanina 39. Ova odluka usvojena je na Gradskom veću i da bi bila realizovana trebalo bi da dobije saglasnost gradske Skupštine...Galerija Savremene umetnosti je nedavno...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.