Goreo automobil na Vizantijskom Bulevaru, niko nije povređen

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2021, 21:37

Goreo automobil na Vizantijskom Bulevaru, niko nije povređen

Policiji je noćas oko 3:30 prijavljeno da gori parkirani automobil na Vizantijskom Bulevaru u Nišu, a povređenih, potvrđuju, nije bilo. Kako navode, požar je brzo ugašen, a u policiji kažu da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti događaja. Još nema informacija da li je automobil zapaljen ili se zapalio sam.

Kome je pripadao automobil koji je goreo noćas, još nije poznato, a iz policije navode da su odmah po prijavi izašli na lice mesta, dok su vatrogasci ugasili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << požar. Nisu precizirali o kom vozilu je reč, ali se ono nalazilo na parkingu kada je buknula vatra. Navode da za sada nije poznat uzrok.

Požar u kome nije bilo povređenih lica je ubrzo ugašen, o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu po čijem nalogu je izvršen uviđaj – navode u policiji.

Dodaju da intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti, još nema informacija da li je automobil zapaljen ili se zapalio sam.

Inače, posledjih godina među zapaljenim automobilma našli su se i oni koji pripadaju niškim funkcionerima, biznismenima, ali i policijskim službenicima. Septembra prošle godine zabeležen je i poslednji slučaj kada je goreo automobil u Nišu, ali u tom slučaju nije bilo sumnjivih okolnosti.

Serija paljenja automobila zahvatila je Niš 2017. godine, a do 2019. je izgorelo dvadesetak vozila. Neki od tih slučajeva su rasvetljeni, ali prvi slučaj koji je privukao pažnju javnosti, kada je novembra pre 4 godine izgoreo auto tadašnjeg zamenika gradonačelnika, a sada poslanika SNS-a Niša Miloša Banđura, do danas nije rasvetljen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.