Gomila smeća u naselju u Gornjomatejevačkoj ulici

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomila smeća u naselju u Gornjomatejevačkoj ulici

Nekoliko kontejnera u neuređenom niškom naselju koje se prostire Gornjomatejevačkom ulicom bilo je prepuno, a smeća je i bilo i oko njih. Stanovnici sumnjaju da kamioni JKP Mediana ne mogu da priđu svuda i da je zato juče slika bila ovakva.

Građani koji stanuju u ovom naselju već su se žalili na to kako ono izgleda. Iako je počelo da se gradi pre 10 godina i u njemu živi oko 10.000 stanovnika sa mnogo dece, neuređeno je i dalje - nema prilaznih ulica, ali ni obećanog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zelenila i igrališta. Građani sumnjaju da smećar nije mogao da prođe do kontejnera; foto: čitalac/Prijavi problem

Stanovnici su se posebno žalili na to što smećari ne mogu da priđu svim kontejnerima, pa da neki ostanju puni smeća.

Takvu sliku zatekli su juče i prijavili je preko aplikacije "Prijavi problem".

Kako je celo naselje u urbanističkom rasulu, tako i ovi iz gradske čistoće ne mogu da pohvataju sve kontejnere po tzv. "višnjaru" u Gornjomatejevačkoj. A i sami stanovnici ovog naselja nisu dorasli životu u gradu! - napisao je čitalac.

Šta je razlog što i nakon što prođu komunalni radnici ostaju neki prepuni kontejneri i smeće oko njih, da li ne mogu da priđu ovom naselju i koliko puta nedeljno se prazne, novinari su pitali JKP Mediana i očekuju odgovore.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.