Goli trčali po centru Niša

Izvor: Blic, 17.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goli trčali po centru Niša

NIŠ - Policija je u Nišu juče oko 14 časova uhapsila trojicu mladića starih između 20 i 25 godina koji su goli trčali centrom grada. Nesvakidašnji incident počeo je na šetalištu na keju gde su mladići pili pivo, nakon čega su se odlučili da iskoriste lepo vreme, skinu odeću i osveže se u reci.

Nisu im smetali ni kej pun šetača, ni prolaznici na Tvrđavskom mostu, ali ni to što je, po upozorenjima lekara, Nišava već godinama zabranjena za kupanje.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Skinuli su se goli i ušli u reku gde su se kupali. Onda su izašli na drugu obalu i nastavili da piju. Jedan od njih je predložio drugarima da optrče krug i vrate se na mesto gde su im ostale stvari. Dali su se u trk kejom preko tvrđavskog mosta, ali ih je policija presrela - kaže za „Blic" Petar Đurđić, jedan od očevidaca.

Kada su ih opazili, golaći su se hitro dali u bekstvo, a policija za njima. Neki su se prolaznici smejali, drugi iščuđavali, a roditelji su pokrivali oči deci. Nagi mladići opirali su se hapšenju, ali su policajci ipak uspeli da im stave lisice na ruke. Pojedini posmatrači su ovaj incident ovekovečili mobilnim telefonima, a uhapšeni će biti privedeni sudiji za prekršaje zbog nedoličnog ponašanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.