Goblini stižu u Niš i sviraju ceo kultni album U magnovenju

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2023, 17:05

"Goblini" stižu u Niš i sviraju ceo kultni album "U magnovenju"

Legendarni šabački pank-rok bend Goblini, nastupiće u petak, 2. juna od 21 sat u dvorištu niškog Univerziteta, popularnoj Banovini gde će pored svojih najvećih hitova, odsvirati i sve pesme sa kultnog albuma U magnovenju.

Gobline su 1992. godine u Šapcu osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović, a u 31-godišnjoj karijeri objavili su šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Goblini će ovom prilikom odsvirati ceo svoj kultni album U magnovenju. Ovo izdanje im je obeležilo karijeru i donelo najveće hitove, ali i pesme po kojima ih prepoznajemo i pamtimo i koje su ostavile neizbrisiv trag pank-roka na ovim prostorima - kažu organizatori.

Pesmama poput U magnovenju, Anja, volim te, Ima nas, Dalek put, Petra, On, Elesdi se vraća kući, bend se još devedesetih godina pozicionirao kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu.

Poslednji put svirali su u Nišu jula prošle godine u okviru turneje “Istinite priče” kojom su proslavili 30 godina postojanja.

Karte će biti u pretprodaji po ceni od 1.400 dinara i mogu se kupiti u pivnici Nemir, u Učitelj Tasinoj 17, kao i Vitage Shop-u u Davidovoj 9 i agenciji Big Star Travel u Dušanovoj 84a. Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.600 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

„Goblini“ stižu u Niš i sviraju ceo kultni album

Izvor: NisCafe.com, 17.Maj.2023, 11:51

Legendarni šabački pank-rok bend Goblini, nastupiće u petak, 2. juna od 21 sat u dvorištu niškog Univerziteta, popularnoj Banovini gde će pored svojih najvećih hitova, odsvirati i sve pesme sa kultnog albuma U magnovenju.. Gobline su 1992. godine u Šapcu osnovali gitarista Alen Jovanović, basista...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.