Gledaoci Slobodne zone mogu da menjaju svet

Izvor: RadioCity.rs, 08.Nov.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci "Slobodne zone" mogu da menjaju svet

Festival je još pre 10 godina zamišljen kao Festival filmova o ljudskim pravima i ta ideja se ostvaruje i danas. Sve priče, sudbine ljudi širom planete, problemi sa kojima se suočavaju pojedinci, određene zajednice, društva u celom svetu, pa i kod nas, jesu ljudska prava u izvornom smislu.

To su teme kojima se bave autori dokumentarnih. ali i igranih filmova koje gledamo na Festivalu "Slobodna zona", i to je odgovor na pitanje zašto je Odbor za ljudska prava organizator takvog >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << festivala.  
Aktivista za ljudska prava iz Odbora za ljudska prava Dragan Đorđević i urednik filmskog programa Niškog kulturnog centra, Dejan Dabić, vode nas kroz novo izdanje "Otvorenog radija za otvoreno društvo", u ponedeljak,  9. novembra od 5 popodne.

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Odbora za ljudska prava, samo treba da ukucate #otvoreni_radio999.
Emisiju možete slušati na 99,9 FM ili putem audio stream-a.

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.