Gibonni u hali Čair u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 29.Sep.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gibonni u hali Čair u Nišu

Zlatan Stipišić Džiboni dolazi u Niš posle upravo završene uspešne mini turneje po SAD i Kanadi, gde je nastupao u čuvenoj dvorani “House of Blues” u Čikagu, kao i u Torontu i Los Anđelesu. Koncert u “Čairu” će, kako sada stvari stoje, do kraja ove godine biti jedini susret Džibonija sa srpskom publikom, a možda i duže.
– Imam veliki koncert u Nišu, kao što znate, a pose toga će me moji saradnici zaključati u studio dok ne završim novi album – duhovito objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << muzičar iz Splita, poznat po muzičkom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka.
Ulaznica za Džibonijev koncert 30. oktobra u hali “Čair” košta 900 dinara preko mreže Eventim, kao i na prodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici i menjačnici “Pirana” u Nišu.
Ipak, Džiboniju koncert 30. oktobra u “Čairu” neće biti prvi susret sa Nišlijama, jer je još kao pevač splitskog hard rok sastava “Osmi putnik” nastupao u gradu na Nišavi krajem osamdesetih.
– To je bio koncert na stadionu, a domaćini su bili “Kerber”, pa su nas zvali u goste. Sećam se da je stadion bio pun i da su nas ljudi odlično primili – kaže Džiboni.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.