Generalna proba Radničkog: 0:0 sa ekipom Mladosti

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jul.2023, 23:39

Generalna proba Radničkog: 0:0 sa ekipom Mladosti

Poslednja provera Radničkog iz Niša protiv Mladosti iz Lučana pred početak nove sezone u Superligi koja bi trebalo da startuje za nedelju dana, nije donela golove, ali je trebalo da pomogne šefu stručnog štaba Nikoli Trajkoviću u izboru startnih 11. Još se ne zna da li će liga imati 16 ili 17 članova, niti raspored, ali je ovo bila korisna provera spremnosti ekipe sa "Čaira", dodaje Trajković.

Nije bilo mnogo šansi na "Čairu", a najizglednije su bile >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tokom poslednjih 5 minuta meča. Prvo Frej nije bio precizan, nakon dodavanja Mesarovića, a onda ni Mesarović.

Šef stručnog štaba Radničkog Nikola Trajković rekao je da će ekipu "u prvenstvu očekivati dosta ovakvih utakmica".

Tako da je ovo bila izuzetno korisna provera. Dobro smo ušli u meč, imali nekoliko izglednih situacija da možda mirnije završimo. Fali nam ta mirnoća u završnom pasu. Onda jedan period kada je, da budemo iskreni, bilo 50:50, čak je Mladost imala više od igre, ali smo dobro stajali iza lopte i nisu nam stvorili šanse. Realno 0:0 u prvom delu. Pa drugo polivreme, bili smo bliži golu. Napravili smo dosta izmena, dosta rotiramo, još tražimo prvih 11. Neki bitni igrači nam nisu igrali. Sve u svemu, šanse nisu ušle danas u gol, ući će u prvom kolu - rekao je Trajković.

Još nije poznato da li će Superliga imati 16 ili 17 članova zbog Kolubare, a nije određen ni raspored utakmica. Prema ranijim najavama, sezona bi trebalo da počne za nedelju dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.