Generacija 5 u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 19.Mar.2013, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generacija 5 u Nišu

Legendarni beogradski sastav GENERACIJA 5 održaće koncert u Nišu u petak, 29.marta u klubu Juridicum na pravnom fakultetu sa početkom od 21:30h!

Nakon odličnog koncerta u noćnom klubu Čair 2006 godine, kada je promovisan album „Energija“, GENERACIJA 5 će ovom prilikom u Nišu predstaviti uživo The Best Of opus iz svih faza dugogodišnje karijere koja traje od 1977 godine, tako da će publika imati prilike da uživa uz najveće hitove benda kao što su „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Dolazim za 5 minuta“, „Ti i ja“, „Dubler“, „Najjači samo ostaju“, „Ritam tvoga dodira“, itd.

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

"Mortal kombat" u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2013, 12:33

Metal-pank bend iz Beograda "Mortal kombat" održaće 20. aprila u 22 sata koncert u klubu "Juridicum" na Pravnom fakultetu, kada će promovisati drugi album "Runda 2, udri".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.