Gde je danas porodica? (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 09.Okt.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je danas porodica? (VIDEO)

Šta znači odgovorno roditeljstvo, da li zdrava porodica polako postaje ugrožena, i imaju li roditelji vremena za decu u turbulentnoj današnjici? Na ovakva pitanja pokušali su da odgovore učenici 20 niških srednjih škola, na sastanku koji se svake godine tokom Dečje nedelje održava u Nišavskom upravnom okrugu. Pripremila ga je organizacija “Prijatelji dece”.
Nakon što ih je pozdravio načelnik školske uprave Živomir Jovanović, učenici dvadesetak srednjih škola mogli su da počnu razgovor. Tema – odgovorno roditeljstvo, gde je porodica danas i kako odoleva izazovima.
Inače, prva nedelja u oktobru u čitavom svetu i kod nas posvećena je deci. Dečja nedelja tradicionalno je prilika da se intenzivnije govori o potrebama najmlađih, njihovim pravima i budućnosti.

 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Učenici niških osnovnih škola gosti gradonačelnika (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 10.Okt.2013, 13:43

Povodom Dečje nedelje, gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić priredio je prijem da učenike niških osnovnih škola. On je tom prilikom istakao da ova manifestacija treba da skrene pažnju na decu i njihovo pravo da odrastaju u što boljim uslovima.. Učenici osnovnih škola “Dušan Radović”,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.