Gadžin Han dobio vatrogasnu jedinicu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2023, 18:41

Gadžin Han dobio vatrogasnu jedinicu

Najmanje pola sata trebalo je do sada vatrogascima iz Niša da stignu do Gadžinog Hana kako bi ugasili požar, ali bi taj problem mogao da bude rešen pošto je tu otvoreno Vatrogasno-spasilačko odeljenje. Tu je objekat za smeštaj vatrogasnih vozila i opreme, a vatrogasci su smešteni u renoviranim prostorijama u sklopu Policijske stanice.

Gadžin Han do sada nije imao vatrogasnu stanicu, na šta su se stanovnici više puta žalili, pošto su pomoć morali da čekaju najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pola sata, pa bi novoformirana jedinica trebalo da podigne bezbednost građana.

V. d. pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić kaže da će vatrogascima biti potrebno nekoliko minuta da stignu na lice mesta u samom Gadžinom Hanu, ali i da će znatno brže stizati do udaljenih sela koja pripadaju toj opštini.

Objekat za smeštaj vatrogasnih vozila i opreme ustupila je Opštine, dodaje Čaušić i ističe da je samo Odeljenje formirano po nalogu ministra Gašića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.