Izvor: B92, 19.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIK Niša odbacio Kostićev predlog

Niš -- GIK Niša odbacio je predlog gradonačelnika Smiljka Kostića da preinači odluku o zakazivanju glasanja za njegov opoziv.

Prema rečima predsednika Gradske izborne komisije Miodraga Lazovića, GIK je većinom glasova odbacio predlog Kostića da poništi odluku o zakazivanju glasanja o opozivu, propiše obrasce za prikupljanje potpisa građana i da sa čitavim postupkom za opoziv krene od početka.

Lazović je kazao da je GIK ostao pri svojoj odluci i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasanje za opoziv niškog gradonačelnika, koji je inicirala Demokratska stranka, biti 4. decembra.

Kostić je nedavno obavestio GIK da je proverom potpisa za njegov opoziv utvrdio da se na spisku nalaze i umrla lica zbog čega je zatražio da, iako su prošli svi zakonski rokovi za žalbu, "GIK iznađe način da preinači svoju odluku o zakazivanju opoziva".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.