Futuristički Niš u novom spotu Stereo Banane i projekat za vraćanje Niša na mapu sveta

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2024, 09:15

Futuristički Niš u novom spotu "Stereo Banane" i projekat za vraćanje Niša na "mapu sveta"

Popularni niški hip-hop dvojac Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus iz benda Stereo Banana objavili su novu pesmu Vikend i spot u kome predstvljaju kako bi Niš mogao da izgleda za 100 godina. Popularni Naopak ističe da je Vikend pre svega ljubavna pesma posvećena rodnom gradu, nastala u sklopu “Legacy inicijative” da se “Niš vrati na mapu sveta”.
Za video pesme Vikend bio je zadužen Zoran Marković Zonjo, poznat po spotovima koji su proslavili crnogorski hip-hop dvojac Who See i član grupe The Books of Knjige.
Marko Anđenlković Naopak napominje da je u pitanju ljubavna pesma posvećena njihovom rodnom Nišu, kao i to da su u spotu predstavili poznate...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.