Futsal: Niškim klubovima samo bod

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal: Niškim klubovima samo bod

Tri niška kluba u Prvoj futsal ligi Srbije osvojila su samo bod u 14. kolu. Kalča je remizirao, dok su poraze pretrpeli Niš 92 i Kopernikus.

Pre ovog kola jesenji prvak Kalća bio je na prvom mestu na tabeli, ali je bod protiv FON-a bio nedovoljan da se na tom mestu ostane. I sa drugog gostovanja u prolećnom delu sezone vratili su se bez pobede - 4:4 (3:2), pa se na prvo mesto vratio kragujevački Ekonomac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa 34 boda, a niški tim se nalazi na deobi drugog mesta sa ekipama Deusa i Smedereva sa bodom manje.

Smederevci su postali ravnopravni kandidati za titulu, a to su potvrdili ubedljivom pobedom u Nišu protiv Kopernikusa - 6:1 (2:0). Uprkos porazu Nišlije su zadržale 10. poziciju na tabeli sa 9 bodova, ali im predstoji ozbiljna borba za opstanak.

I Niš 92 nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena. Čitav plen u Čairu osvojila je ekipa Novog Pazara - 3:1 (0:0), nanevši popularnom SUP-u osmi poraz u sezoni. Niški sastav posle 14 odigranih kola nalazi se na 7. mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

U narednom kolu na programu je gradski derbi Kalča - Niš 92, dok će Kopernikus dočekati Vranje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.