Futsal: Kalča sve dalje od titule

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal: Kalča sve dalje od titule

Futsaleri niškog Kalče ni na trećem gostovanju u drugom delu sezone nisu uspeli da osvoje sva 3 boda, pošto su u Novoj Pazovi remizirali 5:5. Druga dva niška kluba pretrpela su ubedljive poraze.

Jesenji prvak Prve niške lige Srbije ekipa Kalče polako gubi korak sa vodećim ekipama i sve je dalje od prvog mesta. Minulog vikenda niški tim gostovao je u Novoj Pazovi i podelo bodove sa istoimenom ekipom 5:5, iako su na poluvremenu vodili 3:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Nišlije sada imaju 37 bodova, 3 manje od prvoplasiranog Ekonomca i 2 od Deusa iz Sremske Mitrovice.

Prvoplasirani sastav iz Kragujevca gostovao je u 16. kolu u Čairu ekipi Niš 92 i “protutnjao” kroz nišku halu sportova. Kragujevčani su popularne “policajce” savladali 9:1 (4:1) i drugi put u mesec dana odneli čitav plen iz Niša, pošto su pre mesec dana savladali Kopernikus.

Treći niški prvoligaš Kopernikus gostovao je u Sremskoj Mitrovici i kući se vratio sa “petardom”. Ekipa Deusa slavila je rezultatom 5:0 (2:0) i tako nanela niškom timu 10. poraz u prvenstvu.

Posle kompletnog 16. kola Niš 92 i dalje čuva 7. poziciju na tabeli sa 16 bodova, a Kopernikus je 10. sa 12.

U narednom kolu sastaju se:

Fleš Bečej - Niš 92

Kalča - Novi Pazar

Kopernikus - Mašinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.