Fudbaleri Radničkog krenuli put Turske

Izvor: NTV.rs, 24.Jan.2014, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radničkog krenuli put Turske

Fudbaleri Radničkog krenuli su za Antaliju, gde će odraditi drugi deo priprema.
Za Tursku je otputovalo 20 fudbalera, a njima će se priključiti i Sead Hadžibulić, koji nije uspeo da pronađe inostrani angažman. Niškog superligaša u Beleku očekuju sjajni uslovi za pripreme, a Radnički tamo ostaje do 9. februara. Planirano je odigravanje 6 kontrolnih utakmica, kroz koje bi trebalo da se iskristalise tim za prolećni deo prvenstva.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

FK Radnički: Hadžibuliću propao transfer u Libiji

Izvor: Dzungla.org, 25.Jan.2014, 20:28

FUDBALERI niškog Radničkog otputovali su na na dvonedeljne pripreme u Antaliju. Trener Dragoljub Bekvalac poveo je na put samo 20 fudbalera, jer su kod kuće zbog povreda ostali Vladimir Milenković i Bratislav Pejčić, dok je Milutin Ivanović uzeo ispisnicu. U klub se vratio Sead Hadžibulić...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.