Fudbaler pušten iz pritvora, braniće se sa slobode

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2023, 17:24

Fudbaler pušten iz pritvora, braniće se sa slobode

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, kako je Južnim vestima rečeno, osumnjičeni D. R, za kog se sumnja da je između srede i četvrtka naneo teške telesne povrede M. M, pušten je da se brani sa slobode. Predsednik Radničkog Dragan Marković rekao je za Žurnal da su golmanu obezbedili pravnu pomoć i da imaju informacije da je igrač bio isprovociran.

27-godišnji D. R, koji je priveden nakon tuče u centru Niša u kojoj je, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sumnja, naneo teške telesne povrede 20-godišnjem M. M.

Završeno je saslušanje još dvojice osumnjičenih. D. R. je ukinuto zadržavanje, ali se protiv njega i dalje vodi postupak. On će se braniti sa slobode - rekli su u OJT.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je igrač Fudbalskog kluba Radnički iz Niša, a o tom slučaju predsednik kluba Dragan Marković izjavio je za Sportski žurnal da mu je žao što se sve ovo desilo:

Kao klub ne podržavamo nikakav oblik nasilja. Do nas su došle informacije da je bio isprovociran. Obezbedili smo mu pravnu pomoć. Nadamo se da će se povređeni brzo oporaviti – rekao je Marković za Žurnal.

Kako je juče rečeno u OJT, nakon verbalnog sukoba, u centru grada je u četvrtak oko 2 sata posle ponoći došlo do tuče. Na jednoj strani su bili D. R. i Đ. M, a na drugoj M. M. i M. I.

Zbog sumnje da su učestvovali u tuči, protiv 26-godišnjeg Đ. M. i 20-godišnjeg M. I. podnete su krivične prijave.

Povređeni M. M. je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu odakle kažu da je prebačen na Maksilofacijalnu hirurgiju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE RADNIČKI POVODOM INCIDENTA U NIŠU: Evo šta su poručili!

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2023

Skandal u centru grada. Golman niškog Radničkog Dragan Rosić je u noći između srede i četvrtka nakon što se isprovociran ispred jednog noćnog kluba, naneo teške telesne povrede M.M. Rosiću je određeno zadržavanje u pritvoru na 48 sati. Osim njega uhapšen je i Marko Đurišić koji je do...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.