Fudbaler iz Švajcarske novi igrač niškog Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 08.Sep.2022, 18:10

Fudbaler iz Švajcarske novi igrač niškog Radničkog

Nakon povratka trenera Nenada Lalatovića na klupu Radničkog i dolaska golmana Dragana Rosića, na "Čair" stiže i 21-godišnji levi bek Filip Frei. On je igrao za mlađe selekcije Švajcarske, ali kaže da je u Nišu kao domaćin, pošto mu je odavde porodica.

Frei je počeo karijeru u Cirihu, a bio je član fudbalske škole holandskog Ajaksa. Igrao je omladinskom timu ekipe iz Amsterdama i u UEFA Ligi šampiona mladih timova.

Ne osećam se kao stranac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Nišu, voleo sam da dođem za praznike kod babe i dede, moja porodica potiče odavde ovo je i moj grad, i svakako je to imalo uticaja na moju odluku da karijeru nastavim u Radničkom. Ovo je veliki klub koji je poslednjih godina promovisao nekoliko izuzetnih mladih igrača i voleo bih da nastavim tu tradiciju, da svoju punu fudbalsku afirmaciju doživim u ovom klubu. Konkurencija je na svakoj poziciji je žestoka, a na meni je da zalaganjima na treninzima zaradim mesto u timu. Donosim sa sobom iskustvo igranja na profesionalnom nivou i ekipama koje izuzetno dobro rade u mlađim kategorijama, pa jedva čekam da se predstavim niškoj publici - rekao je Frei.

Igrao je i za švajcarski Vil.

Radnički prvu utakmicu sa novim-starim trenerom igra u ponedeljak na stadionu na krovu protiv Voždovca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.