Frakcija DSS formirala odbor i u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frakcija DSS formirala odbor i u Nišu

Donedavni funkcioner Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Nišu Vladimir Vojvodić poverenik je “Samostalnog DSS-a”, frakcije koja je nastala cepanjem ove stranke.

Vojvodića je predstavio osnivač “Samostalnog DSS-a” Andreja MIlošević koji je rekao da će program nove političke grupacije koja je u formiranju biti skrojen po izvornim načelima nekadašnjeg DSS-a.

Ovu političku opciju u Skupštini Grada predstavljaće Milena Stevanović, dosadašnja odbornica DSS, dok će odborničku grupu u Opštini Medijana predvoditi Vladica Stojanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Formiran GO “Samostalni DSS” u Nišu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Sep.2015

Grupa građana “Samostalni DSS” formirala je gradski odbor u Nišu, na čijem je čelu nekadašnji funkcioner Demokratske stranke Srbije Vladimir Vojvodić. Za sada imaju dva odbornika u gradskoj skupštini i odborničku grupu u GO Medijana. Kako kažu, delovaće prvenstveno na lokalu i po principima...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.