Foto-vest: Već prvo krpljenje u nedavno rekonstruisanoj Vojvode Putnika u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2022, 14:30

Foto-vest: Već prvo krpljenje u nedavno rekonstruisanoj Vojvode Putnika u Nišu

Nije prošlo ni mesec dana otkako je Ulica vojvode Putnika u Nišu asfaltirana i zvanično otvorena za saobraćaj, a već je deo asfalta skinut kako bi se sanirala šahta koja je nakon nekoliko kišnih dana ispala iz kolovoza.

Novi problemi u Vojvode Putnika; foto: N. T.Građani su juče javljali da se šahta “klackala” već nekoliko dana, a asfalt oko nje je bio ulegao. Danas su radnici na terenu i obavljaju popravku.

U tom delu saobraćajna traka je neprohodna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pošto je asfalt otklonjen celom njenom širinom, a tu su i građevinske mašine.

Podsetimo, i završeni deo trotoara je oštećen pošto nedostaju neke kocke, a neke su ispale iz ležišta.

Rekonstrukcija je počela 30. maja i ispratili su je višenedeljni zastoji u radovima zbog izmeštanja trafo-stanice, optužbe gradonačelnice da žitelji kradu građevinsku tablu i gorivo iz mašina, preopterećenost Ulice Dimitrija Tucovića, gde su bili preusmereni i autobusi, protesti stanara, ali i njihove zamerke na budući izgled ulice.

Izgradnja trotoara, parkinga i biciklističke staze počela je pre desetak dana. Iz niške opozicije nedavno su poručili da Ulicu vojvode Putnika treba izučavati na Univerzitetu kao primer kako ne treba raditi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.