Foto-vest: Strujni kablovi, neograđeno gradilište i šut problem stanovnika ulice blizu Čairskog parka

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2022, 12:26

Foto-vest: Strujni kablovi, neograđeno gradilište i šut problem stanovnika ulice blizu Čairskog parka

Stanovnici Ulice Generala Černjajeva u Nišu uplašeni su za bezbenost, jer je nakon rušenja u komšiluku gradillište ostalo neograđeno, strujni kablovi vise na ulici, dok prolaznici moraju da zaobilaze šut.

Upozoravaju da je gradilište neobezbeđeno; Foto: M. M. K.Dok prolaze Čarnjejevom ulicom, koja se nalazi u blizini parka Čair, građani moraju da zaobilaze crepove, cigle i šut, ali i strujne kablove koji vise sa stubova do zemlje. Da je ovakva je situacija od kad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je krenulo rušenje kuća i priprema za izgradnju novih objekata, objašnjavaju komšije. Tabla o radovima i investitoru nema, dok prostor nije obezbeđen.

Pogledajte kablove, mala deca su u pitanju. To već stoji par dana. Pogledajte crepove, ako dune jači vetar može nekog i da povredi - kaže jedan od stanovnika ulice.

Radovi u traju, ali ne i čišćenje; Foto: M. M. k.Apeluje na odgovorne na obezbede gradilište ali i na komšuje, da od ovog mesta ne prave smetlište, jer su već počeli da bacaju smeće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.