Foto-vest: Rupe na ulici od oktobra prošle godine

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Rupe na ulici od oktobra prošle godine

Udarne rupe na niškim ulicama nisu retkost, a u Ulici Branka Krsmanovića, kako kažu meštani, rupe ometaju vozače već više od pola godine.

Nekoliko rupa dubokih desetak centimetara primorava vozače na slalom kada se kreću jednom od najdužih ulica u Nišu, Ulicom Branka Krsmanovića.

U jednom delu ove ulice rupe su toliko blizu jedna drugoj da je nemoguće zaobići ih kojom god trakom da se krećete, a vozači koji često ovde prolaze kažu da znatno usporavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << saobraćaj.

Oni ističu da oštećenja automobila nisu retkost, posebno kod onih koji ne znaju da ima rupa na tom delu puta.

Primetno je da su u poslednjih mesec dana zakrpljene rupe i u centralnim gradskim ulicama kojima ne prolaze autobusi, mada se na Trgu kralja Aleksandra, nedaleko od autobuskog stajališta, i danas nalazi ogromna udarna rupa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.