Foto-vest: Rupa ostala nakon radova u niškoj ulici, upao automobil

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2024, 10:50

Foto-vest: Rupa ostala nakon radova u niškoj ulici, upao automobil

Nakon intervencija na vodovodnoj mreži na uglu ulica Vase Pelagića i Vojislava Vučkovića u Panteleju, stanovnici ovog dela Niša kažu da rupa nije sanirana, da je cev ponovo pukla i da je zbog toga jedan automobil upao u rupu.

Stanovnici ovih ulica ističu da nakon završenih radova rupa nije sanirana i pravilno obezbeđena, te da kao takva predstavlja opasnost za vozače, koji su, kako kažu, već počeli da upadaju u nju svojim automobilima.

Uz kišu koja cele >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nedelje pada u Nišu, dodatni problem nastao je, govori Nišlija, pucanjem cevi zbog kojih voda “šiklja”.

Pre nekih nedelju dana JKP Naissus je tu izvodio radove, ali očigledno nisu lepo zatrpali i obezbedili. Naravno, opet je nestala voda u tom kraju - kažu ove Nišlije.

Ovakve nezgode nisu novina u Nišu nakon zavšrenih intervencija, novembra prošle godine zbog sličnih intervencija u Ulici Učitelj Tasa, stanovnici su rekli da je zbog rupe koja je “samo zatrpana” nakon radova, upao automobil.

Takođe, su tvrdili da znak upozorenja na ulici nije postojao, već da su radnici Gradske čistoće nakon što je automobil upao u rupu postavili kante kako bi građane upozoril.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.