Foto-vest: Prskalice u centru Niša navodnjavaju klupice i bicikle

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Prskalice u centru Niša navodnjavaju klupice i bicikle

U parku na Trgu kralja Milana postavljene su prskalice za travu i cveće koje je tu posađeno. Međutim, sprave za navodnjavanje, koje su novina u Nišu, nalaze se na obodima zelene površine, pa voda poliva i klupice gde se odmaraju građani, kao i parkiralište za bicikle koje se nalazi uz park.

Iz prskalica izlaze mlazovi koji kruže, pa mnogo njih padne van zelene površine, koja je predviđena za polivanje.

Ne polivaju se samo trava i cveće; Foto: JV/V.O.Voda prska >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i prolaznike koji idu centalnim trgom, pa se mnogi iznenađeno trgnu kada na njih padnu kapljice.

Oko pojedinih mesta na betonu oko parka su se stvorile bare, što pokazuje kolika količina vode se prosipa sa strane.

Zbog toga je od jutros prazna većina klupica oko zelene površine u centru, a građani koji su ostavili svoje bicikle na parkiralištu, zatekli su ih potpuno mokre.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.