Foto-vest: Polomljen stub ulične rasvete na niškom keju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2023, 15:22

Foto-vest: Polomljen stub ulične rasvete na niškom keju

Stub ulične rasvete na keju u Nišu kod pešačkog mosta je polomljen, javljaju čitaoci, a kažu da ih zabrinjava što je on dodatno i pod teretom kablova i apeluju da nadležni reše problem.

Nije poznato kada je polomljen; foto: čitalac/Prijavi problem Da je stub na kojoj je ulična svetiljka, ali i kablovi polomljen i samo što se ne sruši, građani su danas napisali preko aplikacije "Prijavi problem", a kažu da je tačna lokacija "bulevarska strana" nišavskog keja, iza >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Toplane i u blizini pešačkog mosta koji spaja Bulevar Nemanjića i Knjaževačku.

Tuda prolazi mnogo pešaka, pa je ovo opasnost za njih i zato apeluju da nadležni reše problem.

Nije poznato kada se ovo dogodilo, ali ni ko je tačno nadležan pa su novinari pitanja i fotografiju poslali Parking servisu koje inače održava javnu rasvetu i odgovore očekujemo.

Nije poznato kada je polomljen; foto: čitalac/Prijavi problem

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.