Foto-vest: Pokvareni semafori na Bulevaru 12. februar

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Pokvareni semafori na Bulevaru 12. februar

Na pešačkom prelazu kod Osnovne škole “Vuk Karadžić”, na Bulevaru 12. februar u Nišu, ne rade semafori koji signaliziraju pešacima kada mogu da pređu ulicu. Ovaj pešački prelaz, zbog obližnje škole, tokom dana pređe puno dece.

Signalizacija za vozače na ovom semaforu radi u oba smera, ali su zato pešaci često zbunjeni, pa moraju ulicu da prelaze u zavisnosti od boja na semaforu namenjenom vozačima.

Semafori za pešake iz nekog razloga ne pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ni crveno, ni zeleno, pa je prelaženje ulice na ovom prelazu pravi rizik.

Posebno je nezgodno onima koji prelaze sa strane na kojoj se nalazi škola, jer se tu ne vide semafori za vozila, pa pešaci bukvalno prelaze na sreću.

Zbog blizine škole neophodno je da nadležni što pre reše ovaj problem.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.