Foto-vest: Pecanje u dvorištu Kliničkog centra

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Pecanje u dvorištu Kliničkog centra

Nakon što je kratkotrajno nevreme poplavilo parking niškog Kliničkog centra, Ivan Marković je rešio da nadležnima skrene pažnju na ovaj problem, pecajući u “veštačkom jezercetu”.

Već je poznato da maltene svaka jača kiša poplavi Zetsku ulicu, a sa njom i delove Kliničkog centra, kako i halu Čair.

Naime, on je uzeo improvizovani štap za pecanje, zagazio u vodu i odglumio ribara.

- Mislim da je užasna bruka ovo ovde, prosto neverovatno, do >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << te mere da sam naterao mog druga da me slika i postavio slike na Fejsbuk. Čime se sve bave naši gradski političari, a ne mogu da reše parking koji je u sklopu Kliničkog centra gde dnevno prođe i stane sijaset vozila i ljudi sa raznoraznih strana. Iskreno se nadam da će ipak nekada, uraditi nešto povodom ovoga - kaže Marković.

Ono što je izvesno, sporni kolektor u ovoj ulici je, prema najavama gradonačelnika Niša Zorana Perišića, prioritet za sledeću godinu i već su izdati nalozi nadležnim preduzećima i ustanovama da izrade projekat rekonstrukcije, kojom bi trebalo da se reše plavljenja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.