Foto-vest: Novi radovi u Učitelj Tasinoj u Nišu, stari i dalje čekaju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024, 10:23

Foto-vest: Novi radovi u Učitelj Tasinoj u Nišu, stari i dalje čekaju

Stanari Učitelj Tasine ulice u Nišu koji su više od 6 meseci čekali da njihova ulica dobije asfalt i "svega im je bilo preko glave", nakon mesec dana otkako im je postavljen prvi sloj asfalta, dočekali su početak radova i u ostatku ulice.

foto: N. Đ. Nedostatak informacija o planovima za završetak radova izazivao je zabrinutost građana, te i dalje strahuju da će prvi sloj asfalta morati da dorade pre nego što se nastave radovi. foto: N. Đ.

Radovi su počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na početku ulice u koju se jedino može doći iz Obrenovićeve i taj deo sada nije prohodan do raskrsnice sa Prijezdinom odakle je prohodan put do Saborne crkve i drugog dela Učitelj Tasine.

Raskopana ulica stvarala je probleme tokom kišnih perioda, uz blato i rupe, u koje su automobili upadali, međutim, kako kažu, ulica već sada izgleda bolje. Međutim, smatraju da će nedovršeni radovi izazvati nove probleme sa asfaltom.

foto: N. Đ.Iako radnici smatraju da bi radovi u prvom delu ulice trebalo da budu završeni za svega nekoliko dana, kada će nastaviti radove u drugom delu ulice, stanari ove ulice ističu da je prvi sloj asfalta koji je postavljen 19. januara pukao na nekoliko mesta.

Nadam se da to neće biti problem i da neće usporiti radove. Čekamo toliko dugo, a i posle 6 meseci i dalje je ulica nedovršena i puna prašine - pričaju Nišlije.

foto: N. Đ. Stanarima raskopane Učitelj Tasine ulice u Nišu, kojima je "svega preko glave", jer mesecima žive u blatu, gradonačelnica Dragana Sotirovski poručila da će "sa prvim lepim danima" ova 100 metara duga ulica konačno dobiti asfalt, a za kašnjenje "krivi" vlasnike kuća koji nisu hteli da shvate da moraju da plate priključak za vodu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.