Foto-vest: Niš sinoć posle oluje

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jul.2023, 09:40

Foto-vest: Niš sinoć posle oluje

Drveće isčupano iz korena na više lokacija, odvaljena bandera, zaustavljen saobraćaj zbog grana koje je olujni vetar odneo i vatrogasci na terenu - prve su fotografije iz Niša nakon jakog nevremena koje je sinoć pogodilo i najveći grad na jugu Srbije.

Sa severa Srbije sinoć oko 22 sata jaka oluja stigla je i do Niša, a kako je izgledao jedan deo grada pogledajte u galeriji fotografija.

Novinari Južnih vesti su od jutros na terenu i proveravaju kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je situacija u Nišu, a očekujemo i zvanične informacije o posledicama nevremena.

Inače, na sajtu RHMZ stoji upozorenje na vremenske nepogode do 22. jula - očekuju se jake grmljavine, uz pojavu krupnog grada, kratkotrajni olujni udari vetra, a navode da su mogući i orkanski udari vetra.

Takođe upozoravaju da se danas očekuje i manji pad dnevnih temperatura, ali da će od petka 21. i subote 22. jula u južnim krajevima ponovo biti jako toplo, između 35 i 38 stepeni, a od ponedeljka ponovo očekuju i 40 stepeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.