Foto-vest: Nakon završenih radova na nišavskom keju, počeli novi

Izvor: JužneVesti.com, 07.Nov.2023, 15:28

Foto-vest: Nakon završenih radova na nišavskom keju, počeli novi

Na mestu gde su bili radovi na postavljanju dalekovoda, a gde se sada nalazi i asfaltirana pešačka staza na nišavskom keju u blizini Pariskih komuna, iskopane su nove rupe, a građani na pešački most mogu da zakorače preko postavljene kamene ploče.

foto: JV / N. Đ. Radovi su počeli u ponedeljak 6. novembra u popodnevnim satima, da bi deo kod pešačkog mosta ponovo bio izbušen i napravljene rupe duž bedema.

Poput prethodnih radova koji su trajali mesecima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kada su postavljene daske da bi građani mogli da priđu mostu, ovog puta postavljena je kamena ploča. foto: JV / N. Đ.

Podsetimo, u septembru prošle godine protesti protiv izgradnje nadzemnih dalekovoda počeli su u Brzom Brodu, da bi mesec dana kasnije građani protestovali i na nišavskom keju zbog posečenih stabala i uništavanja zelenila se, zalažući se da ovaj deo Niša ostane zelen i pun drveća.

Još uvek nije poznato ko je nadležan za ponovne radove i iskopavanja na nišavskom keju. Iz JKP Naissusa novinarima Južnih vesti je rečeno da oni ne rade ništa u tom delu Niša, a pitanja su upućena i gradskim upravama za inspekcijske poslove i građevinarstvo, kao i Elektromreži Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.