Foto-vest: Kablovi krase bandere i soliter na Somborskom bulevaru

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Kablovi "krase" bandere i soliter na Somborskom bulevaru

Sa vrha solitera na Somborskom bulevaru vise kablovi koji su povezani na bandere, a prema mišljenju mnogih građana ovakvi prizori ruže grad.

Vise sa solitera i sa bandera; foto: čitalacNije retkost da gomila kablova visi sa bandera na ulicama u Nišu. Kako je građanin ukazao preko aplikacije "Prijavi problem" na desetine ovih crnih kablova su sa solitera povezani na obližnje bandere.

Somborski bulevar unakažen je kablovima najverovatnije od strane kablovskih operatera. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ovako izgleda jedan od solitera kod diskonta AS - napisao je čitalac.

Na ovaj problem su i ranije ukazali iz Niške urbane gerile - pre godinu dana su u kablove koji vise sa bendara "uselili" majmune i rode.

Da je takva slika primer onoga što "vređa građane Niša" istakao je i predsednik Saveta za kulturno stvaralaštvo i arhitekta Hadži Ivan Redi, kada je najavio da bi Niš trebalo da dobije Komisiju za estetsko uređenje grada.

Gomila kablova na niškom bulevaru; foto: čitalac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.