Foto-vest: Iskopan kanal na autobuskom stajalištu na Bubnju u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2023, 10:26

Foto-vest: Iskopan kanal na autobuskom stajalištu na Bubnju u Nišu

U sklopu radova na izgradnji kružnog toka na Bubnju, autobusko stajalište u niškoj Ulici vojvode Putnika raskopano je i obezbeđeno samo crveno-belim trakama. Nikakvog zvaničnog saopštenja o tome nema, a o rokovima, kako za kružni tok, tako i za postavljanje završnog sloja asfalta, iz Grada i Direkcije za izgradnju i dalje ćute.

foto: JV / Tamara RadovanovićNajpre su oni koji čekaju autobuse ka centru, Donjoj Vrežini, Čalijama ili Gabrovačkoj reci morali da gaze blato >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i prašinu. Sada ni dotle ne mogu da priđu.

Opcije su nam da balansiramo na ivičnjaku ili da stojimo na kolovozu i čekamo da nas autobus, neka građevinska mašina ili kola udare - kaže Nišlijka.

Tim delom ulice svakodnevno prolaze i đaci OŠ “Kralj Petar Prvi”. Oni u pravcu ka školi moraju da zaobiđu autobus, koji, uobičajeno, stoji parkiran na stanici i tako potpuno izađu na kolovoz.

foto: JV / Tamara RadovanovićIz Direkcije za javni prevoz nisu objavili nikakvo zvanično saopštenje, a na pitanja o tome koji je rok za završetak izgradnje kružnog toka i kada će u Vojvode Putnika biti postavljen završni sloj asfalta, najavljen za proleće ove godine - iz Grada Niša i Direkcije za izgradnju ne odgovaraju više od nedelju dana.

Gradonačelnica je pre mesec dana i na pitanje novinara o toj ulici izbegla da da konkretan odgovor i poručila: “Biće, ne bojte se”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.