Foto-vest: Bubanj i nišavski kej u jesenjim bojama

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 10:38

Foto-vest: Bubanj i nišavski kej u jesenjim bojama

Tri pesnice u spomen-parku Bubanj čvrsto stoje i u ranim jesenjim danima, a žuto lišće je obgrlilo spomenik Šabanu Bajramoviću na niškom keju. Tek ponekog Nišliju je vetrovito vreme izmamilo u šetnju, a neki od njih turistima pričaju istoriju Oficirskog doma i Banovine.

Na fotografijama koje su zabeležene Motorolom g30 čini se kao da pričaju i pesnice, i lišće, i reka. Istorija živi i danas, a prepričavaju je Nišlije koje prolaze kejom ljudima koji nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz ovog kraja. Žuto lišće na Keju; foto: Motorola

Nišavski kej, mesto gde se okuplja najviše mladih, u popodnevnim jesenjim satima je bez buke, tek poneki fijuk vetra. Hladnije je na Bubnju, gde otpor pružaju tri pesnice.

Kako izgledaju Kej i Bubanj možete da pogledate u galeriji, a fotografije su nastale Motorolom g30.

Sve o Motoroli na zvaničnom sajtu , Fejsbuku, Instagramu, Jutjubu i Pinterestu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.